Eri tilaisuuksiin voi pikkumustan helposti uudistaa erilaisilla asusteilla. Jonkun mielestä pikkumusta on tylsä mekko. Mutta ei mekossa aina tarvitse olla värejä ja paljetteja, vaan erilaisilla asusteilla sama mekko toimii hyvin useassa eri tilanteessa.

Laadukas pikkumusta, joka on valmistettu hyvästä kankaasta ja istuu päälläsi korostaen parhaita puoliasi on kaiken perusta. Pikkumusta on mekko, joka pelastaa sinut vaatekriisiltä tilanteessa kuin tilanteessa vuodenajasta riippumatta. Etiketin mukaan pikkumusta vastaa miehen smokkia tai tummaa pukua. Joka vartalotyypille varmasti löytyy mekko, joka tuo parhaat puolesi esille.

PIKKUMUSTA 1: ROHKEA YLIPOLVENSAAPIKKAAT OUTFIT

5
Ted Baker

Täytyy kehua, että olen omaan Ted Baker pikkumustaani enemmän kuin tyytyväinen. Mekko on materiaaliltaan 86% villaa, 10% nylon ja 4% elastaania. Laadukas materiaali ei rypisty, nukkaannu eikä se ole sähköinen päällä. Mekko on sisäpuolelta niin kaunis ja viimeistelty, että sitä melkein voisi pitää päällänsä väärinpäin. Ted Baker mekot ovat hieman kalliimpia, mutta ehdottomasti joka Euron arvoisia. Oma mekkoni on kokoa 3 ja minä olen kokoa 38 (eli koko on hieman liian iso minulle sellaisenaan). Mekko on ompelijalla muokattu juuri minun mittojeni mukaiseksi eli iso pylly ja kapea vyötärö. Tämä kyseinen mekko on useita vuosia vanha ja edelleen se on hyvässä kunnossa kovasta käytöstä huolimatta.

tb1
Ted Baker kaunista ja naisellista
laukut2
Kevät 2017 laukku uutuuksia Helsingin Stockmannilla

Tähän tyyliin sopii musta ja pelkistetty käsilaukku. Kevätuutuuksia jotka eivät ole liian koristeltuja löytyi Stockmannin laukkuosastolta merkeiltä: Ted Baker, Furla, Tussardi Jeans ja Ralph Lauren valikoimista.

19
Mango ylipolvensaapikkaat

Ylipolvensaapikkaat = overknee saappaat ovat minusta ihanat. Nämä aika huikeilla koroilla olevat saappaat olen ostanut Mangosta 2016. Mangon tekemät saappaat eivät useinkaan ole pohjamateriaaliltaan suomalaisiin olosuhteisiin tehtyjä. Uudet saappaat piti heti viedä suutarille, jotta niillä uskaltaa talvella kävellä. Puolipohjat hieman lisäsivät kenkien hintaa, mutta nyt kengät ovat turvallisemmat.

15

Korut tuovat aina asuun ”sitä jotain”. Yksi iso ja näyttävä koru tai koru kokonaisuus täydentää lookin. Mustaan mekkoon saa hillitysti väriä kauniilla korusetillä.

Tässä tyylissä on hillitty ja luonnollinen nude-look meikissä. En muutenkaan pidä räikeästä meikistä. Tykkään että iho on kuultavan raikas ja korostan normaalisti vain silmiä meikillä. En myöskään ole työni vuoksi mitenkään innokas kynsien lakkaaja, mutta tähän tyyliin minusta sopisi ”ranskalainen manikyyri”

9

Korvakorut ja sormus on hankittu Innsbruckin lentokentän tax free myymälästä. Violetit kivet niissä ovat Swarovski kirstalleja. Rannekorusta en enää muista mistä se on hankittu, mutta se on halpis rihkama, joka vain nyt sopi hyvin yhteen sormuksen ja korvisten kanssa.

PIKKUMUSTA 2: BURBERRY TYYLINEN OUTFIT

4

Tässä musta Ted Baker mekko on tuunattu Burberry tyyliin. Huivilla ja laukulla saa kivasti väriä mustaan mekkoon. Tyyli on tässä kuitenkin hillitty ja värimaailma seesteisen: musta, ruskea ja valkoinen. Kiilakorkoiset mokkanilkkurit ovat mukavat jalassa korkeista koroista huolimatta. Kiilakoroilla on helppo kävellä ulkonakin, mutta korkea korko tuo niihin silti naisellisuutta.

Itse tykkään tähänkin kokonaisuuteen yhdistää luonnollisen meikin ja kynnet kuten tuossa out fit 1 versiossakin.

8

Burberryn huivi ja laukku on hankittu 1999 Wienin Kohlmarktin myymälästä. Asuin vuodet 1999-2000 Wienin keskustassa ja minulla on edelleen noilta ajoilta hankittuja laadukkaita vaatteita ja asusteita käytössä. Hyödynsin silloin tehokkaasti merkkiliikkeiden alennusmyynnit. Toisaalta runsaampi tarjonta suurkaupungissa laski myös kalliiden vaatteiden hintoja reilusti alennusmyynneissä.

PIKKUMUSTA 3: FARKKUTYYLI OUTFIT

14

Viimeisenä mutta ei suinkaan vähäisimpänä on pikkumusta ja farkkutyyli. Laadukas mekko ja rosoisen kulunut farkkutakki ovat täydellinen yhdistelmä. Tykkään tästä Tommy Hilfiger farkkutakista, koska sen väri on erittäin kirkas sininen. Tähän tyyliin sopii hyvin tyköistuva farkkutakki tai jopa ylisuuri farkkupaita.

7

Kaulassa on pitkät helmet ja huulissa hehkuva huulipuna (Lancome). Meikki on muuten nude kuten aiemminkin ja vain huulia korostetaan.

1

Älä mieti liikaa, vaan kokeile erilaisia yhdistelmiä ennakkoluulottomasti. Joskus joku erilainen juju tuo asuun juuri sitä jotain. Tässä kuvassa minulla on Suunnon rannetietokone josta pidän kovasti. Ei haittaa vaikka kellon väri poikkeaa muusta kokonaisuudesta huomattavasti. Ei myöskään haittaa, että kello ei mahdu takinhian alle suuren kokonsa vuoksi. Kello on minulle yhtä tärkeä kuin kännykkä ja käsilaukku.

Jalassa on Conversen tennarit. Minun tennarit on niin finito ettei niistä voi ottaa enää lähikuvia. Mataliin tennareihin kannattaa laittaa sisään muotoillut pohjalliset ettei tule jalkavaivoja.

10
London Fog

Farkkutyylin tilava ”käsilaukku” on London Fog. Löysin tämän ihanan värisen nahkalaukkuni New Yorkissa Manhattanilla sijaitsevasta valtavasta outlet myymälästä Centuty 21:stä. Harvemmin näkee nahkalaukkuja joissa pintanahka on tähän tyyliin kuvioitu. Tämäkin laukku on ollut minulla vuosia ahkerassa käytössä ja siinä onkin jo kulumisen jälkiä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s