Pitkästä aikaa blogia kirjoittamassa. On ollut aika kiireinen alkuvuosi ja koska blogi on minulle harrastus en ole ottanut sen päivittämisestä stressiä.

Ennen pääsiäistä siis laitettiin vanha koti muuttolaatikoihin. Olisikin ollut liian yksinkertaista jos olisi suoraan uuteen kotiin päästy muuttamaan. Ensin tavarat muutettiin muuttoliike Niemen varastoon pääsiäiseksi ja sitten seuraavana arkipäivänä ne vasta siirrettiin uuteen kotiin. Pääsiäinen vietettiin kesäpaikalla, koska koti oli ”varastossa”. Eihän nämä välimuutot mitään ilmaisia ole, mutta muita vaihtoehtoja ei oikein ollut tarjolla. Onneksi ei kuitenkaan ole itse tarvinnut noita painavia huonekaluja viidenteen kerrokseen kantaa. Niin ja tämähän oli jo välimuuton välimuutto, sillä edellinen koti myytiin 20 kuukautta sitten ja tämä aika on mennyt vuokralla asuessa kun olemme odottaneet uuden kodin valmistumista.

Olen nauttinut uudesta kodista ja ympäröivästä maisemasta. Kuva on otettu iltahämärässä terassilta. Näyttää kuin olisi jossain etelässä sinisen laguunin rannalla, mutta itse asiassa kuvassa näkyy jäinen Suomenlahden rannikko. Uusissa asunnoissa on ihanan iso ikkunat lattiasta kattoon ja minusta on kiva nauttia urbaanin merellisestä maisemasta illalla omassa sängyssä lekotellessa.

 

Aikaisemmasta kodista oli noin 1 km työmatkaa. Monesti tuli käveltyä tuo reilun 5 min työmatka jossain korkokengissä tai muissa vähemmän sporttisissa vermeissä. Työpäivän jälkeen tulin kotiin ja lähdin sitten kävelylle, juoksemaan tai kuntosalille. Olen todella iloinen kun nyt minulla on sopiva työmatka hyötyliikuntaan. Kotoa työpaikalle tulee 4.8 – 5.3km riippuen siitä mitä reittiä kävelen. Aamuinen työmatka piristää kivasti kun kävelen reippaasti ja musiikkia kuunnellen töihin. Aikaa menee noin 40-45 min reitistä riippuen. Monena päivänä olen kävellyt myös kotiin, joten päivälle on tullut 10 km reipasta kävelyä.

Tänä aamuna ilon aihe oli kevään ensimmäiset kukat. Aurinkoisilla paikoilla kukkivat krookukset sekä Idänsinililjat. Ei ole niin kiire töihin etteikö ehtisi kevään kukkia kuvailemaan. Aamut ovat olleet kuitenkin melko kylmiä ja puiden hiirenkorvia saa varmaan vielä hetken odotella.

Minusta on siis tullut tuulipuku työmatkaliikkuja. En tunne käsitettä rauhallinen kävely tai sitten olen normaalia kuumaverisempi = hikoilen ja siksi työmatkalla on päällä tekniset urheiluvaatteet. Repussa kulkee hyvin mukana vaihtovaatteet, jotka voi sitten pesun jälkeen vaihtaa päälle. Ison työhuoneen etu on, että siellä on hyvä kuivatella hikisiä vaatteita työpäivän ajan.

Yksi vastaus artikkeliiin “Hyötyliikuntaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s