Kesän pyöräilyihin päivitetyt ajojerseyt. Pyöräilyvaatteiden tulee olla huomioita herättävät, jotta erottuu sieltä tienpientareelta tarpeeksi kauas. Eiköhän nämä kesä 2019 jerseyt ole aika värikkäät ja näkyvät – vai mitä? Itse tilaan näitä vaatteita netistä, koska kivijalkakaupoista en ole löytänyt ”piristäviä” kuoseja.

Tässä setti jossa on hauskoja punattuja huulia sekä paidassa että housuissa. Tämän setin housut ovat henkselimalliset ja ne pysyvät hyvin päällä, mutta toisaalta nuo henkselit ovat hieman epäkäytännölliset naisille. Pyöräilyhousujen tulee olla napakat päälle, sillä liian isoissa housuissa pehmentävä säämiskä voi hiertää ihoa. Tämä asu näkyy kokonaisuudessaan artikkelikuvassa, joka on Mikko Hannulan/ Sanoma Studio ottama Helsingin Keskuspuistossa.

Sitten kesän iloksi on hankittu myös tällainen ”peto”-paita. Pyöräilypaidan tulee olla kapea ja istuvaa mallia. Liian iso paita lepattaa tuulessa ja se on ärsyttävää. Pussimainen paita myös hidastaa menoa ja pitää jopa ääntä. Hihansuissa on yleensä pieni silikoninauha, joka pitää hihan paikoillaan. Tämä paita on lyhythihainen, mutta käytän lisänä usein irtohihoja. Irtohihat ovat käytännölliset monellakin tapaa. Jos aamusta on kylmää voi laittaa irtohihat lämmittämään käsivarsia. Ajon aikana hihat on helppo rullata ranteisiin tai ottaa kokonaan pois. Irtohihat ovat kätevät myös aurinkoisena päivänä jos haluaa suojata ihoa palamiselta tehokkaammin kuin aurinkorasvan avulla.

Tämä kuva on otettu Eteläiseltä – Pirkanmaalta Visavuoresta. Suosittelen käymään tässä kauniissa kulttuurikeskuksessa, jonka kahvilassa on kaikki herkut itseleivottuja. Tänne kauniin luonnon keskelle sopiikin hyvin minun ”pääkallopaita”. Tämä kyllä huomataan tiellä ja autoilijat kiertävät kaukaa. Tämän paidan kanssa myös käytössä nuo mustat irtohihat.

Pyöräilypaidoissa on yleensä 2-3 selkätaskua joihin voi laittaa esim: eväitä, avaimet ja kännykän. Itse pidän pyörän rungossa pientä ”pussukkaa” johon mahtuu nämä välttämättömät mukana kuljetettavat tavarat.

Tämä kuva on helatorstain Helsinki – Porvoo – Helsinki päiväretkeltä. Erään sisustuskaupan edestä löytyi tämä ihana pinkki auto. Tällä reissulla päällä vihreää  ja paidan alla lämmikkeenä juosutoppi.

Tässä paita vielä nettikaupan kuvastossa.

Mukavaa pyöräilykesää 🙂

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s