Tässä postauksessa on mun suosikki yhdistelmiä nahkahousujen kanssa. Keräilen Pinterest kuvapalvelusta erilaisia outfit yhdistelmiä sellaisista vaatteista, joita minulla on jo kaapissani. Laitan Pinterestiin hakusanaksi esimerkiksi ”outfit, leather, leggins” ja selaan mitä kivoja kuvia löytyy. Näitä erilaisia ideoita vaatteista minulla on noin 600 erilaista tallennettuna – eli hieman on tullut keräiltyä. On helpompaa yhdistellä vaatteita valmiiden ideoiden  pohjalta. Välillä unohtuu mitä kaikkea sitä kaapista löytyykään – taitaa olla monen naisen ongelma. Nahkahousuja itselläni on: punaiset, viininpunaiset ja kahdet mustat. Nykyiset ”nahkahousut” eivät tosin ole nahkaa vaan keinonahkaa. Oikea nahka venyy helposti polvista, joten mieluummin käytän synteettisestä materiaalista tehtyjä housuja. Keinonahka usein myös joustaa ja on hinnaltaan huomattavasti edullisempi kuin aito nahka.

Tätä denimin ja mustan yhdistelmää olen käyttänyt paljon. Artikkelikuvassa minun versioni tästä Pinterestistä otetusta ideasta. Omasta kaapista löytyi valmiiksi Tiger of Sweden musta plazer, farkkupaita, musta t-paita ja nahkahousut. Mustan nahan ja denimin yhdistelmä näyttää mielestäni aina hyvältä. Aika monen kaapista varmaan löytyykin nämä kaikki vaatteet? Oman farkkupaitani olen löytänyt hintaan 5€ kirppikseltä ja hyvin toimii.

vaatteita-8
Kuva Pinterest sivultani

Punaiset nahkahousut on ihan ehdoton suosikkini. Lyömätön yhdistelmä esimerkiksi simppelin valkoisen t-paidan kanssa. Musta ja tummansininen blazer sopivat molemmat hyvin kokonaisuuteen. Itse pidän korkeista kengistä. Tähän sopii hyvin sekä saapikkaat että nilkkurit. Polven yli menevät mustat saapikkaat ovat myös oikein buenot. Omasta kaapista löytyy noita ”overknee” saappaita kahdet mustat. Toiset on huiman korkeat ja kapeilla koroilla ja toiset taas mukavan matalat.

PHOTO ?? TEAM PETER STIGTER SPRING/SUMMER 2011
Kuva Pinterest sivultani

Tässä minun versioni punaisten housujen kanssa. Musta plazer ja sen alla valkoinen t-paita. Camo-kuosinen suuri huivi peittää t-paidan. huivi on lämmin, jos tämän yhdistelmän päälle ei laita syksyllä tai keväällä enää takkia.

vaatteita-7
Oma ei lainattu kuva 🙂

Rennompaa nahkahousu tyyliä on tässä kuvassa. Nahkaiset takki ja housut ovat kivasti eri väriset. Kun housut on kapeat, niin siihen sopii hyvin löysä neule. Viininpunainen takki olisi tässä yhdistelmässä liikaa, joten mustan ja harmaan yhdistelmä tekee yläosasta täydellisen. Mukavan rentoa ja lämmintä pukeutumista, joka myös pitää tuulen loitolla. Tähän tyyliin lisäisin itse harmaan neulepipon ja kaulahuivin. Tykkään muutenkin pitää pipoja ja isoja kaulahuiveja. Ensinnäkin ne lämmittävät mukavasti ja ovat lisäksi kivan näköisiä.

vaatteita-3
Kuva Pinterest sivultani

Tässä kuvassa on nuo viininpunaiset housut sitten työpukeutumisessa. Raidallinen paita on lainattu tyttäreltä – myöhemmin olenkin ominut tämän paidan itselleni. Nilkkurit korkeilla koroilla ovat yllättävän hyvät jalassa. Kuvassa on todella vanhat kenkäni, jotka ovat pysyneet edelleen hyvässä kunnossa pienellä huollolla.

Töissä
Oma kuva ei lainattu 🙂

Alimmaisena on hyvä esimerkki toimivasta ulkoilupukeutumisesta. Oman versioni rakennan seuraavasti: musta Canada Goose parkatakki, mustat nahkahousut, musta villaneule, musta pipo ja Catepillar maastokengät. Noilla vaatteilla tarkenee hyvin ja kengät on mukavat kävellä.

vaatteita-2
Kuva Pinterest sivultani

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s