Ystäväni Sari E pyysi minua mukaan Ril´s VIP muotinäytökseen, jonne hänellä oli avec kutsu. Tapahtumapaikkana oli Ril´s myymälä Helsingin Pohjoisesplanadilla. Myymälä suljetaan muilta asiakkailta tapahtuman ajaksi.

Heti aluksi saimme lasilliset kuohuvaa.

Pientä purtavaa oli myöskin tarjolla kauniisti katetulla pöydällä.

Alussa oli hieman aikaa tutustua myymälässä mallistoon ennen muotinäytöksen alkua. Kiersimmekin läpi kaksikerroksisen myymälän rekit ja nautimme samalla tarjoilusta.

Kuvasin jotain suosikkejani kevään muodista kuvattuna näytöksen mallien päällä.

Takeista suosikkejani olivat musta ja beige trenssi. Tykkään takeista jotka ovat muotoon leikattuja tai niissä on vyö. Neutraalin värinen takki on myös monikäyttöinen. Kevään ihanuuksia oli myös nahkainen hame ja bomber takki. Tuo suklaan ruskea mokkanahka on suosikkini. Mukaan ei nyt lähtenyt mokkanahkaa kun kaapista jo löytyy pitkä ruskea mokkanahkainen takki. Kuvissa näkyvät ruskeat nahkakengät olivat myös ihania. Minä olen mekkoihminen ja jos kelit vain sallivat puen päälleni mekon. Mekon tulee olla laadukasta materiaalia ja istua hyvin päälle. Kuvaamani mekot ovat kaikki sellaisia, joita mielelläni käyttäisin. Ihan ehdoton suosikkini on kuitenkin tuo oranssi ihanuus. Pidän väreistä ja tuossa mekossa on potkua.

Tilaisuudessa oli myös House of Elliotin käsintehtyjä ja korkealaatuisia helmikoruja. Kuvissa näkyvät korut ovat todella naisellisia ja tyylikkään näköisiä. Monessa korussa oli innovoitu niin, että niitä pystyi käyttämään usealla eri tavalla tai muokkaamaan. Näistä koruista ehdoton suosikkini oli alimmaisessa kuvassa näkyvä runsas kaulakoru joka on kuvattu omassa kaulassani.

Lopuksi vielä maininta ettei minulla ole sidonnaisuuksia postauksessa mainittuihin yrityksiin (ei ilmaistuotteita tai alennuksia)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s